Nyhedscenter

Hvilke typer flangetætningsflader er der

2021-12-24

Shandong Aiguo Forging Co.,Ltd.giver dig høj kvalitetAS2129 Slip On Flange Hævet ansigt.
VoresAS2129 Slip On Flange Hævet ansigtprodukt er dit perfekte valg!
I dag bruges flanger i mange industrier, såsom byggeri, let og tung industri, VVS, el og andre industrier. Flanger er dele, der forbinder rør og rør med hinanden. Flangen har huller og bolte kan lave to Flangerne er tæt forbundet, hvilket også er en af ​​faktorerne for anvendelse af flanger i mange industrier.
Et par flanger, en pakning, et antal bolte og møtrikker, disse ting ser ud til at være til lidt nytte, når de ses enkeltvis. Faktisk kaldes kombinationen af ​​disse ting en flangeforbindelse.
Overfladen af ​​flangetætningsoverfladen påvirker tætningsydelsen. Hvilke typer flangetætningsoverflader er der? Faktisk er der tre hovedtyper, nemlig:
Flad tætningsflade: Tætningsfladen på denne flange er en glat flad overflade med en enkel struktur. Det er hovedsageligt velegnet til lejligheder, hvor temperaturen ikke er høj, trykket ikke er højt, og transportmediet er ikke-giftigt.
Konkav-konveks tætningsflade: Tætningsfladen på denne flange er en kombination af konkave og konvekse overflader og er hovedsageligt velegnet til lejligheder med strenge tætningskrav og lidt højere tryk.
Tætningsflade med fjer og not: Tætningsfladen på denne flange er en kombination af not- og fjeroverflade og notoverflade. Det er hovedsageligt velegnet til lejligheder med strenge forseglingskrav såsom højt tryk, brændbare, eksplosive og giftige medier.
Uanset hvilken slags tætningsflade det er, skal den købes hos en professionel flangeproducent ved køb af den. Baoding Yingao ventil

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept